Arama
Kuruoğlu Gayrimenkul

KURULUŞ 1990

Arama

İlan Detayları

İlan Numarası
308
İlan Tarihi
25.10.2023
Fiyat
1.850.000 TL
Net m²
70 m²
Brüt m²
80 m²
Bulunduğu Kat
Yüksek Giriş
Durum
Satılık
Tür
Konut
Tip
Daire
İlçe
FATİH
Mahalle
Karagümrük Mahallesi
Sokak/Cadde
Uzun Yol Sokak

Karagümrükte satılık yüksek giriş daire

 

Fatih Karagümrük Mahallesi Uzun Yol sokakta satılık daire.

Fatih Kuruoğlu Emlak'tan, Karagümrük'te 2 oda 1 hol, Net 70m2 satılık yüksek giriş (bodrum üstü) daire.

 

Fatih Karagümrük'te Satılık Daire

 

Ön oda iç içe 2 kısımdan oluşan salon salomanje olduğundan bölünüp 2 oda 1 salon'a çevrilebilir.

Fatihte, Vefa stadının karşısında, Karagümrük'te, Uzun Yol sokakta satılık kat mülkiyetli, krediye uygun daire.


 

Karagümrük Uzun Yol Sokak'ta Satılık Yüksek Giriş Daire

 

Stadın karşı sokağından girince Profosör Naci Şensoy caddesinin bir alt sokağında ve Fatih Fevzipaşa caddesinin iki alt sokağında satılık çok merkezi konumlu ve iş yeri olmaya da uygun yüksek giriş krediye uygun daire.


 

Fatih Karagümrük'te Satılık Evler

 

Fatih Karagümrük semtinde satmak ya da kiralamak istediğiniz evleriniz, daire, dükkan ya da binanız var ise; her tip taşınmaz gayrimenkulünüz için size bir telefon kadar yakınız.

 

 

Karagümrük'te Emlak değerleri rayiçleri?


Rayiç değerler her semtte olduğu gibi Karagümrük'te Emlak değer rayiçlerinde de olduğu gibi satışın yapıldığı zamana göre değişiklik gösterecektir. Daire yada diğer emlak değerleriniz için telefon açarak bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

İlgili Şube: Kuruoğlu Gayrimenkul (Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi : 3400358) Mehmet Ali KURUOGLU - 0541 473 53 84




Bu sayfa 10.11.2023 tarihinde ve 00:49 saatinde güncellenmiştir.